20 de enero

Het konijn van Alice was even vergeten dat er iets was met de trein uitstappen op 20 januari. Beweeg de slider hieronder om de transformatie te bekijken van originele foto naar bewerking.

 

Legokonijn 1

Beweeg de slider hieronder om de transformatie van strip naar Lego te bekijken. Dit is de eerste in een serie om strips van Het konijn van Alice te vertalen in Lego.

Hannah’s lab: ‘vliegen kan comfortabeler’

Het is een cliché, een heks op een bezemsteel, maar niet alleen heksen maken er gebruik van, ook laboranten, en die zijn een stuk inventiever…

7 dagen challenge

7 dagen challenge… In november 2017 postte ik 7 dagen zwart/wit knipwerk op Instagram en Facebook, geen mensen, geen uitleg, alleen knipwerk. Het was natuurlijk een parodie op de moderne kettingbrief, alleen nodigde ik niemand uit om dit ook te doen. Beweeg hieronder de slider om de transformatie van een foto van een gebouw naar knipwerk te bekijken.

Portret Elbert

Geknipt, gesneden en gescheurd uit zwart en grijs origamipapier. Beweeg de slider hieronder horizontaal om de transformatie van foto naar geknipt en gesneden barcodeportret te bekijken. Foto Copyright René Alphenaar.

Nederland is een teer vaasje…

Illustratie na aanleiding van een uitspraak van Mark Rutte, waarin hij Nederland vergelijkt met een breekbaar vaasje.

 

Portret Erik

Geknipt en gesneden uit zwart origamipapier. Beweeg de slider hieronder horizontaal om de transformatie van foto naar geknipt en gesneden barcodeportret te bekijken.

Vissersjongen

Beweeg de slider hieronder horizontaal om de transformatie van schilderij naar geknipt en gesneden barcodeportret te bekijken.

Portret van de kunstenaar

Geknipt, gesneden en gescheurd uit zwart en gekleurd origamipapier. Beweeg de slider hieronder horizontaal om de transformatie van foto naar geknipt en gesneden barcodeportret te bekijken.

Portret Alice

Geknipt, gestanst, gesneden en gescheurd uit zwart en grijs origamipapier. Beweeg de slider hieronder horizontaal om de transformatie van foto naar geknipt en gesneden barcodeportret te bekijken.