Lidmaatschap

Vanaf media november (2019) kun je ook een patron/donateur/sponsor worden van mij en mijn werk. Een aantal berichten zal voor iedereen te zien zijn, een groot deel voor mensen die maandelijks $1 of meer overmaken, en een beperkt deel alleen voor mensen die sowieso $5 of $10 kunnen missen. Mijn pagina kun je bekijken op patreon.com/hannakatto.

Wordt ook lid!

FAQ/veelgestelde vragen

Waarom deze pagina?

De pagina op patreon.com is bedoeld om mensen nieuwsgierig te maken, een experiment om te zien of mensen er een dollar voor over hebben om te zien waar ik mee bezig ben. Als het goed loopt is het een basisinkomen zodat ik meer en meer tijd kan besteden aan het maken van kunst, aan het ontwikkelen van workshops en mijzelf. Ik hoef straks geen bijbaan meer en kan groeien en beter worden!

Wat krijg ik voor $1?

Leden die $1 betalen krijgen exclusieve toegang tot berichten over nieuwe en lopende kunstprojecten.

Wat krijg ik dan voor $5?

Leden die $5 bijdragen krijgen mailtjes met schetsen, video’s, strips, previews en exclusieve toegang tot berichten over nieuwe en lopende kunstprojecten.

Wat krijg ik zoal voor $10?

Leden die $10 bijdragen krijgen ook strips, brieven, knipwerk of een collage opgestuurd per post. Verder krijgen zij mailtjes met schetsen, strips, previews en exclusieve toegang tot berichten over nieuwe en lopende kunstprojecten.

Wat krijg ik bijvoorbeeld voor $50?

Leden die maar liefst $50 kunnen en willen betalen daar maak ik graag een portret voor, of een gelegenheidsknipwerk, of iets naar een eigen idee. Ook krijgen zij de strips, brieven, knipwerk of een collage opgestuurd per post. Verder krijgen zij mailtjes met schetsen, strips, previews en exclusieve toegang tot berichten over nieuwe en lopende kunstprojecten.

Wat krijg ik voor zeg eens $100?

Nou, er zijn leden die mij maar liefst $100 per maand willen betalen, zij zijn VIPs, zij worden in het zonnetje gezet op een expositie, worden overladen met bloemen, kunnen aanschuiven bij een uitverkochte show, krijgen een privé workshop. Daar maak ik ook graag een portret voor, of een gelegenheidsknipwerk, of iets naar een eigen idee. Ook krijgen zij de strips, brieven, knipwerk of een collage opgestuurd per post. Verder krijgen zij mailtjes met schetsen, strips, previews en exclusieve toegang tot berichten over nieuwe en lopende kunstprojecten.

Als ik pas later instap, krijg ik dan wel alles te zien?

Ja! Op het moment dat je instapt kun je oude berichten terugkijken tot het niveau waarvoor je betaalt tot en met november 2019 toen ik de pagina begon.